vrijdag 16 september 2016

APPELBELLINI'S

Gesponsord artikel. De bellini, wie kent hem niet? Origineel wordt deze drank samengesteld met prosecco en perzik, maar ik maak heerlijke appelbellini's. De biologische appelsap van Beemstersap is ideaal voor deze cocktail. De appels worden met zorg geplukt en verwerkt in dit lekkere sap uit de Beemster. In elk pak worden verschillende soorten appels verwerkt voor het beste resultaat. De appels worden geheel biologisch geteelt voor puur en eerlijk appelsap. En dat proef je!





Ingredi├źnten (1 glas)
200 ml prosecco
150 ml Beemstersap


Bereidingswijze
Schenk de appelsap in een glas. Giet hierna de prosecco erbij. Roer en garneer eventueel met een schijfje frisse appel. 


Tips 
Deze drank is heerlijk fris en ideaal om een warme zomerdag af te sluiten. 


Dit artikel is in samenwerking met Beemstersap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten